Vliegen vanaf Schiphol in de zomer van 2019

De lente is nog maar net begonnen. De mensen komen weer naar buiten, er zit weer een glimlach op het gezicht en de plannen voor de zomer worden alweer gemaakt. De reiswebsites worden veel bezocht en mensen overwegen bepaalde locaties voor een vakantie. Er is genoeg keuze te vinden.

Vliegtuig vaak gekozen

Het vliegtuig stijgt de afgelopen jaren alleen maar in populariteit. Heerlijk in de zon genieten aan de kust in Frankrijk of hiken door de nationale parken in Amerika. Of misschien wel ontspannen op Bali. Naar welk land je dan ook af gaat reizen, reizen met het vliegtuig is heel erg fijn. Soms kiezen mensen ervoor om de beste hotels bij Schiphol te boeken. Dat scheelt weer wat tijd zodat je geheel ontspannen op reis kunt gaan. Het is natuurlijk een flink bedrag voor een ticket, maar in vergelijking met andere vervoersmiddelen is het echt heel erg voordeliger. Zeker als je naar de kosten per kilometer gaat kijken. Daarnaast krijg je vaak wat te eten en zit je relatief comfortabel.

Geld besparen

Als er echter iets is waar de meeste Nederlanders blij van worden, dan is het wel geld besparen. Of het nu om boodschappen gaat of om een vakantie, wij Nederlanders besparen graag wat geld.

Internationaal staan we er zelfs om bekend! Parkeer je auto bij een directe concurrent van Schiphol in de buurt van de luchthaven om geld te besparen. Dit is veel voordeliger dan parkeren op Schiphol zelf!

Aangekomen bij zo’n aanbieder van lang parkeren is stap 1 het parkeren van je auto, het bedrijf zorgt vervolgens voor vervoer naar de luchthaven. Meestal ga je met een busje of een grote auto.

Dit ritje duurt iets langer dan wanneer je op de luchthaven zelf zou parkeren. Logisch ook wel, de concurrenten zitten namelijk vaak iets verder van de luchthaven af en daardoor duurt de reis simpelweg iets langer. De besparingen die je op deze manier kunt realiseren zijn dat extra ritje wel waard.

En aangezien de zomervakantie waarschijnlijk al genoeg geld gaat kosten, vind je deze besparing vast niet erg. Wij zouden het wel weten! Van dat geld zou je bijvoorbeeld heerlijke massage kunnen nemen of iets lekkers eten tijdens je vakantie. Je kunt vast wel iets leuks vinden om dit geld aan uit te geven! Wees daarom slim deze zomervakantie en parkeer je auto bij een externe aanbieder van lange parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol.