Een nieuw webdesign voor je bedrijf laten ontwerpen

Je bedrijf heeft al een aantal jaar dezelfde website en je zit er over na te denken om een nieuw webdesign voor je bedrijf te laten ontwerpen. Een nieuw jasje geeft je website een frisse uitstraling, maar heeft nog meer voordelen!

Nieuwe structuur website na webdesign

Met een nieuw webdesign voor je bedrijf krijgt je website in de meeste gevallen ook een nieuwe structuur. Wanneer je website niet optimaal vindbaar is in Google is dit hét moment om je vindbaarheid te verbeteren.

Een maatwerk website is dan ook zeker aan te raden. Overleg met je webdesign bureau hoe de structuur van je website verbeterd kan worden en zo ook de vindbaarheid geoptimaliseerd. Zo sla je gelijk twee vliegen in één klap.

Tijd voor een nieuw design?

Doordat je huidige website al wat ouder is kan het zijn dat je bedrijf in de afgelopen periode veranderd is. Je website past dan wellicht niet meer goed bij waar je als bedrijf voor staat. Een nieuw webdesign kan er weer voor zorgen dat je website weer goed aansluit bij wat je bedrijf wil uitstralen. Wellicht is dit ook het juiste moment om je huisstijl eens onder de loep te nemen en zowel online als offline communicatie dezelfde look & feel te geven.

CMS systemen maken website beheer heel eenvoudig

Een ander voordeel van een nieuw webdesign, is een ander CMS. Het is goed mogelijk dat je huidige website gebruik maakt van een ouder CMS en je meer functionaliteiten wil. Een nieuw CMS kan hier de oplossing voor bieden en je website naar een hoger level tillen. Daar kan webdesign Veldhoven hulp bij bieden. Een mooi nieuw ontwerp van je website die ook heel eenvoudig zelf is aan te passen en te onderhouden.

Een nieuw webdesign voor je bedrijf laten ontwerpen kan dus meer betekenen dan alleen een nieuw uiterlijk van je website!